Αρνάκι με Αρακά και Άνηθο
3
/5
90'
4
Υλικά
1 κιλό αρνάκι σε μικρές μερίδες
1/2 κιλό αρακά
2 κρεμμύδια
2 σκελίδες σκόρδο
2 πατάτες κομμένες
2 καρότα
5 τομάτες τριμμένες
1/2 ματσάκι άνηθο
1 κ.γ πελτέ τομάτας
1 κύβο βοδινού
1 κ.γ ξινό
Νερό
Εκτέλεση
Σοτάρουμε το αρνάκι μαζί με το κρεμμύδι , το σκόρδο και το καρότο.
Όταν πάρει ωραίο χρώμα ρίχνουμε 2 λίτρα νερό και το αφήνουμε να βράσει με κλειστό το καπάκι για περίπου 1:30 ώρα.
Όταν μαλακώσει το αρνάκι ρίχνουμε τον πελτέ , τις τριμμένες τομάτες , τον κύβο, τις πατάτες, το ξινό και τον αρακά.
Μόλις η πατάτα βράσει ,προσθέτουμε και το ψιλοκομμένο άνηθο.
Καλή απόλαυση!
Αρνάκι με Αρακά και Άνηθο