Χυλοπίτες με Κεφτεδάκια
2
/5
45'
6
Υλικά
1 Συσκευασία χυλοπίτες
1 μεγάλο κρεμμύδι
2 σκελίδες σκόρδο
1 σκελίδα σκόρδο
5 φρέσκιες τομάτες τριμμένες
Νερό
Φρέσκια ρίγανη
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τις τομάτες, το σκόρδο και το κρεμμύδι μαζί με το 1 λίτρο νερό για 30 λεπτά
Πλάθουμε τον κιμά και φτιάχνουμε μικρά κεφτεδάκια. Σοτάρουμε σε λίγο ελαιόλαδο.
Σε ένα μεγάλο ταψί βάζουμε τις χυλοπίτες, την σάλτσα και τα κεφτεδάκια. Και ψήνουμε για 30 με 45 λεπτά στους 180.
Σερβίρουμε με τριμμένη μυζήθρα
Καλή απόλαυση!
Χυλοπίτες με Κεφτεδάκια