Κοτόπιτα με Καλαμπόκι & Καρότο
1
/5
60'
6
Υλικά
2 μεγάλα καρότα τριμμένα
1 κονσέρβα καλαμπόκι
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
300 γρ. κίτρινο τυρί Ολλανδίας
1 συσκευασία σφολιάτα
Άσπρο / μαύρο σουσάμι
1 ολόκληρο Αυγό
Bούτυρο για Άλειμμα
Εκτέλεση
Σοτάρουμε τον κιμά κοτόπουλο σε λίγο ελαιόλαδο μέχρι να ασπρίσει και να ψηθεί καλά.
Σε ένα μεγάλο μπολ αναμειγνύουμε τον κιμά, το φρέσκο κρεμμύδι, το καλαμπόκι, το αυγό, το τυρί και το καρότο.
Απλώνουμε τα φύλλα σφολιάτας σε ένα ταψί. Γεμίζουμε με την γέμιση και κλείνουμε με ένα άλλο φύλλο.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 1 ώρα στους 170.
Καλή απόλαυση!
Κοτόπιτα με Καλαμπόκι & Καρότο