Menu
Your Cart

Μπουτάκια γαλοπούλας με γλυκοπατάτες στο φούρνο και γιαούρτι


3

/5

150'

4

Υλικά

4 μπουτάκια γαλοπούλας
4 γλυκοπατάτες
1/2 κιλό Γιαούρτι
2 σκελίδες σκόρδο

Για μαρινάδα:

1κ.σ καπνιστή πάπρικα
1κ.γ κίμινο
1κ.γ σκόνη σκόρδου
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι

Για το γιαούρτι:

1 μεγάλο κρεμμύδι σε φέτες
1 μεγάλο καρότο τριμμένο
1 στημένο λεμόνι

Εκτέλεση



Αλείφουμε με την μαρινάδα τα μπουτάκια γαλοπούλας και τα ψήνουμε πάνω σε λαδόκολλα για 1 ώρα και 30 λεπτά στους 170 °C.

Κόβουμε τις γλυκοπατάτες στα έξι και τις ανακατεύουμε με ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι. Τις προσθέτουμε στο ταψί με τα μπουτάκια και συνεχίζουμε να ψήνουμε στο φούρνο στους 170 °C. για ακόμα 40 λεπτά.

Ανακατεύουμε το γιαούρτι με τα λαχανικά και το λεμόνι και αφήνουμε στο ψυγείο έως ότου είναι έτοιμα και τα μπουτάκια.

Καλή απόλαυση!

 

Δείτε αν εξυπηρετήστε & πότε είναι η επόμενη παράδοση στην περιοχή σας.