Menu
Your Cart

Μοσχάρι κρασάτο με άγριο ρύζι


3

/5

120'

6

Υλικά

1 κιλό μοσχάρι σε κομμάτια κιλότο

2 κρεμμύδια
2 σκελίδες σκόρδο
1 συσκευασία άγριο ρύζι
2 λεμόνια 
1 κύβος ζωμός βοδινού
1/2 άνηθο
1/2 μαϊντανό
2 σέλερι
2 καρότα
1 ποτήρι λευκό κρασί
2 κρόκους
1κ.γ μπαχάρι




Εκτέλεση



Σοτάρουμε τα λαχανικά με το κρέας σε ελαιόλαδο μέχρι να πάρει χρώμα.

Σβήνουμε με κρασί, ρίχνουμε το νερό και αφήνουμε να βράσει για περίπου 2 ώρες.

Βράζουμε 1 προς 3 αναλογία ρύζι // νερό, για 15 λεπτά και αφήνουμε να κρυώσει.

Χτυπάμε τα αυγά με το λεμόνι και το κ.γ μπαχάρι και κάνουμε την τεχνική του αυγολέμονου.

Καλή απόλαυση!

Μοσχάρι κρασάτο με άγριο ρύζι

Δείτε αν εξυπηρετήστε & πότε είναι η επόμενη παράδοση στην περιοχή σας.