3
/5
120'
6
Υλικά
1 κιλό μοσχάρι σε κομμάτια κιλότο
2 κρεμμύδια
2 σκελίδες σκόρδο
1 συσκευασία άγριο ρύζι
2 λεμόνια
1 κύβος ζωμός βοδινού
1/2 άνηθο
1/2 μαϊντανό
2 σέλερι
2 καρότα
1 ποτήρι λευκό κρασί
2 κρόκους
1κ.γ μπαχάρι
Εκτέλεση
Σοτάρουμε τα λαχανικά με το κρέας σε ελαιόλαδο μέχρι να πάρει χρώμα.
Σβήνουμε με κρασί, ρίχνουμε το νερό και αφήνουμε να βράσει για περίπου 2 ώρες.
Βράζουμε 1 προς 3 αναλογία ρύζι // νερό, για 15 λεπτά και αφήνουμε να κρυώσει.
Χτυπάμε τα αυγά με το λεμόνι και το κ.γ μπαχάρι και κάνουμε την τεχνική του αυγολέμονου.
Καλή απόλαυση!
Μοσχάρι κρασάτο με άγριο ρύζι