Menu
Your Cart

Σουφλέ μοσχαρίσιου κιμά με κρεμμύδι, λάχανο και μοτσαρέλα


3

/5

150'

4

Υλικά

2 κιλά μοσχαρίσιο κιμά
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1/2 λευκό λάχανο τριμμένο
1 ποτήρι λευκό κρασί
Φρέσκο θυμάρι
1/2 λίτρο ζωμό κότας
3 κρόκους αυγών
300 γρ τριμμένη μοτσαρέλα
Ελαιόλαδο
Αλάτι

Εκτέλεση



1) Σοτάρουμε πρώτα το λάχανο μέχρι να μαλακώσει σε χαμηλή φωτιά με αλάτι και πιπέρι.

2) Έχουμε σοτάρει ήδη τον κιμά με το κρεμμύδι και προσθέτουμε το λάχανο, σβήνουμε με κρασί και αφήνουμε να βράσει έως ότου να φύγουν όλα τα υγρά.

3) Χτυπάμε τα αυγά με τον ζωμό κότας και ρίχνουμε μέσα τον κιμά.
4) Αδειάζουμε σε ένα ταψί και καλύπτουμε με την τριμμένη μοτσαρέλα.


Ψήνουμε στους 170°C για 1 ώρα.

Καλή απόλαυση!

Σουφλέ μοσχαρίσιου κιμά με κρεμμύδι, λάχανο και μοτσαρέλα

Δείτε αν εξυπηρετήστε & πότε είναι η επόμενη παράδοση στην περιοχή σας.