Σουφλέ μοσχαρίσιου κιμά με κρεμμύδι, λάχανο και μοτσαρέλα
3
/5
150'
4
Υλικά
2 κιλά μοσχαρίσιο κιμά
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1/2 λευκό λάχανο τριμμένο
1 ποτήρι λευκό κρασί
Φρέσκο θυμάρι
1/2 λίτρο ζωμό κότας
3 κρόκους αυγών
300 γρ τριμμένη μοτσαρέλα
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Εκτέλεση
2) Έχουμε σοτάρει ήδη τον κιμά με το κρεμμύδι και προσθέτουμε το λάχανο, σβήνουμε με κρασί και αφήνουμε να βράσει έως ότου να φύγουν όλα τα υγρά.
3) Χτυπάμε τα αυγά με τον ζωμό κότας και ρίχνουμε μέσα τον κιμά.
4) Αδειάζουμε σε ένα ταψί και καλύπτουμε με την τριμμένη μοτσαρέλα.
Ψήνουμε στους 170°C για 1 ώρα.
Καλή απόλαυση!
Σουφλέ μοσχαρίσιου κιμά με κρεμμύδι, λάχανο και μοτσαρέλα