Στριφτή Κρεατόπιτα με Πράσα και Άνηθο
2
/5
60'
6
Υλικά
1 κιλό μοσχάρι χοντροκομμένο
2 πράσα
1 φρέσκο κρεμμυδάκι
1 άνηθο
1/2 Μαϊντανό
1 κ.σ κουρκουμά
1 κουταλιά βούτυρο λιωμένο
1 αυγό
Εκτέλεση
Σοτάρουμε τον κιμά με τα πράσα και τα κρεμμύδια.
Bράζουμε για λίγη ώρα με λίγο νερό και ρίχνουμε τον κουρκουμά.
Στρώνουμε τα φύλλα, βουτυρώνουμε και λαδώνουμε με το πινέλο και γεμίζουμε.
ψήνουμε στους 160 για 1 ώρα.
Καλή απόλαυση!
Στριφτή Κρεατόπιτα με Πράσα και Άνηθο